grijs/oranje

grijs/oranje

Toont alle 3 resultaten

Show
 • T-shirts

  5138 Flannel Shirt

  Functioneel werkshirt gemaakt van flanel katoen. Het shirt is voorzien van borstzakken met klep en drukknopen en ruimte voor een pen. Het shirt is afgewerkt met plastic knopen om kans op krassen te verkleinen. Het shirt is leverbaar in twee kleurcombinaties die mooi aansluiten op alle kleding in de Jobman collectie.

  27.95

  Bedrukking * 

  (max file size 64 MB)

  BESTELLEN
 • Sweaters

  5157 Flannel Shirt Lined

  Functioneel werkshirt gemaakt van flanel katoen met quilt voering. Het shirt is voorzien van borstzakken met klep en drukknopen en ruimte voor een pen. Het shirt is afgewerkt met plastic knopen om kans op krassen te verkleinen. Het shirt is leverbaar in twee kleurcombinaties die mooi aansluiten op alle kleding in de Jobman collectie.

  34.95

  Bedrukking * 

  (max file size 64 MB)

  BESTELLEN
 • Jassen

  5192 Fleece Jacket Reversible

  Technisch, isolerend fleecevest aan beide kanten te dragen met fleece aan de ene kant en teddy fleece aan de andere kant. Het vest heeft zakken met rits aan de fleecekant en zakken met drukknoop aan de teddy kant. De duimgaten en het verlengde rugpaneel zorgen voor een optimaal draagcomfort. Het vest is verkrijgbaar in 3 kleurcombinaties die mooi aansluiten op alle kleding in de Jobman collectie.

  74.95

  Bedrukking * 

  (max file size 64 MB)

  BESTELLEN