rood/wit

rood/wit

Toont alle 5 resultaten

Show
 • T-shirts

  5266 T-Shirt Beatnik Print

  T-shirt gemaakt van single jersey met opvallende “Beatnik” print. Het T-shirt is hoogwaardig afgewerkt met verstevigde naden op de schouders en dubbel gestikte naden rond de hals.

  9.95

  Bedrukking * 

  (max file size 64 MB)

  BESTELLEN
 • Broeken

  Clique Hollis

  Sportieve korte broek met contrasterende details voor een subtiele, onderscheidende uitstraling. De short is professioneel afgewerkt met twee steekzakken, een achterzak met rits en elastiek met een trekkoord in de band voor een optimaal draagcomfort. Deze broek is ideaal te dragen bij intensieve inspanningen, zowel in werk als in sport.

  19.90

  Bedrukking * 

  (max file size 64 MB)

  BESTELLEN
 • Dames

  Clique Ice Sport-T

  Sportief, luchtig T-shirt met contrasterende details gemaakt van ademend materiaal voor een optimaal draagcomfort, ook tijdens de meest intensieve inspanningen. Het T-shirt is professioneel afgewerkt met necktape, contrasterende flatlock naden op de schouders en contrasterende piping. De behandelingen met softener en enzymen zorgen ervoor dat het T-shirt zacht en glad aanvoelt. Het T-shirt is perfect inzetbaar in zowel werk- als sportgerelateerde doelgroepen waarbij intensieve inspanningen een alledaagse uitdaging vormen.

  10.90

  Bedrukking * 

  (max file size 64 MB)

  BESTELLEN
 • Dames

  Clique Nome

  Opvallend single jersey T-shirt met contrasterende details voor een sterk onderscheidend vermogen. De behandelingen met softener en enzymen zorgen ervoor dat het T-shirt zacht en glad aanvoelt. De subtiele contrasterende details geven het T-shirt een subtiele doch onderscheidende uitstraling die bij meerdere doelgroepen goed in de smaak valt.

  6.95

  Bedrukking * 

  (max file size 64 MB)

  BESTELLEN
 • Dames

  Clique Raglan-T

  Opvallend T-shirt met contrasterende raglan mouwen voor een sterk onderscheidend vermogen en een optimaal draagcomfort. De behandelingen met softener en enzymen zorgen ervoor dat het T-shirt zacht en glad aanvoelt. Het T-shirt heeft een hoog onderscheidend vermogen en is daarmee aantrekkelijk voor een zeer divers aantal doelgroepen.

  7.95

  Bedrukking * 

  (max file size 64 MB)

  BESTELLEN