turquoise

turquoise

Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Show
 • Schorten

  Bib Apron Basic with Buckle 75 x 90 cm

  – twill weave, 215 g/m² – bib apron with straps made of apron fabric, with reinforced stress points – bib strap with buckle for adjusting to any length up to 70 cm

  5.426.17
  Opties selecteren
 • Schorten

  Bib Apron Basic with Buckle and Pocket 75 x 90 cm

  – twill weave, 215 g/m² – bib apron with straps made of apron fabric, with reinforced stress points – bib strap with buckle for adjusting to any length up to 70 cm – patch pocket with 2 compartments ( 40 x 20 cm)

  5.906.66
  Opties selecteren
 • Schorten

  Bistro Apron Basic 100 x 75 cm

  – twill weave, 215 g/m² – bistro apron with continuous strap made of apron fabric, with reinforced stress points

  5.185.93
  Opties selecteren
 • Dames

  Clique Basic Hoody

  Moderne sweater met capuchon verkrijgbaar in diverse commerciële kleuren. De sweater is hoogwaardig afgewerkt met een doorvoer voor een koptelefoon, necktape en 1×1 stretch rib in de boord en onderaan de mouwen. De stof is van hoogwaardige, zachte en gestabiliseerde kwaliteit die mooi blijft, ook bij intensief wassen. De behandeling met softener zorgt ervoor dat de sweater zacht aanvoelt. De sterke prijs-/kwaliteitverhouding in combinatie met het hoge draagcomfort maken van deze sweater een gegarandeerde bestseller.

  18.90

  Bedrukking * 

  (max file size 64 MB)

  BESTELLEN
 • Sweaters

  Clique Basic Hoody Junior

  Moderne sweater met capuchon voor kinderen verkrijgbaar in diverse commerciële kleuren. De sweater is hoogwaardig afgewerkt met een doorvoer voor een koptelefoon, necktape en 1×1 stretch rib in de boord en onderaan de mouwen. De stof is van hoogwaardige, zachte en gestabiliseerde kwaliteit die mooi blijft, ook bij intensief wassen. De behandeling met softener zorgt ervoor dat de sweater zacht aanvoelt. De sweater is niet voorzien van een trekkoord in verband met de veiligheids regelgeving.

  18.90